Afscheidsbericht – Q&Autisme stopt ermee

👏 Q&Autisme stopt ermee – een afscheidsbericht 💙

 

Er is nieuws dat sommigen van jullie wel jammer zullen vinden: Q&Autisme stopt ermee.

We hebben ongeveer een jaar lang voor jullie klaargestaan om al jullie goede vragen beantwoord te krijgen. We hebben steeds zorgvuldig goede deskundigen gezocht waarvan wij vonden dat ze de kennis en kunde hadden om jullie meer inzicht te kunnen bieden.

 

Wat hebben we zoal gedaan?

  • Q&Autisme heeft 9 vraag- en antwoordsessies georganiseerd in een jaar tijd. Bijna allemaal werden ze even enthousiast en met goede cijfers beoordeeld.
  • Er zijn in totaal 154 vooraf ingediende vragen beantwoord en nog enkele tientallen vragen die tijdens de live sessies in de chat werden getypt.
  • Er zijn 22 blogartikelen gepubliceerd op onze site.
  • We hebben 6 fragmentjes uit onze sessies op YouTube gezet, 138 posts op Instagram geplaatst en 270 Tweets de wereld in gestuurd.

 

We hebben veel met jullie gelachen op social media en hopelijk hebben we jullie ook geïnformeerd en geïnspireerd. Vooral hopen we dat we jullie meer inzicht hebben gegeven in wat jouw autisme voor jou betekent. Wij hebben steeds als motto aangehouden dat inzicht helpt. Ons doel was om jullie handvaten te geven waarmee jullie je eigen oplossingen kunnen bedenken om het leven wat makkelijker te maken. Wij denken dat we daar regelmatig in geslaagd zijn.

 

Nu nog snel terugkijken!

We hebben al onze sessies opgenomen en bieden een deel daarvan nog een aantal weken aan op onze website. Voor €10 kun je deze sessies tot de eerstvolgende zaterdag terugkijken *

Welke vraag- en antwoordsessies kun je terugkijken?

Je kunt deze Q&A-sessies nog terugkijken tot 30 april 2022.

 

En wat nu?

Nu is de tijd gekomen om afscheid te gaan nemen. We stoppen ermee en halen onze website uit de lucht op 30 april 2022. Onze social media-kanalen gaan binnenkort al offline.

Wij gaan ons nu weer keihard inzetten voor- en focussen op ons moederbedrijf FORTIOR, waar we scholingen en trainingen organiseren voor professionals in de zorg. Daar hebben we weer onze volle aandacht voor nodig en willen we al onze beschikbare tijd aan gaan besteden.

We hebben genoten van Q&Autisme en we zijn jullie zeer dankbaar voor alle steun en enthousiaste deelname in het afgelopen jaar. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, stuur ons dan gerust een mailtje.

We wensen jullie het allerbeste!

Veel liefs,
– Het team van Q&Autisme

 

* Let op: als je bijvoorbeeld op een vrijdag betaalt voor een sessie, heb je dus maar één dag de tijd om deze te bekijken!

 


Q&Autisme afbeelding

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de Q&Autisme

Aanmelden nieuwsbrief